Het ontstaan van Mobiel Kwestie

Mobiel Kwestie begint bij Marc De Muynck, een kinesist met liefde voor de technische orthopedie. 

In 1984 studeerde Marc af als kinesitherapeut en in zijn 20 jaar lange carrière mocht hij patiënten begeleiden tijdens hun revalidatie in zijn kinepraktijk te Diksmuide.  

Hij specialiseerde zich in de behandeling van kinderen met meervoudige handicap. Hierdoor kwam hij direct in aanraking met de technische orthopedie. Het zaadje was gepland…

In 2002 besloot hij te stoppen met zijn kinepraktijk om zich volledig onder te dompelen in de wereld van de technische orthopedie. 

Startten deed hij bij “Albatros” een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk van orthopedische zitschalen. Vervolgens ging hij aan de slag als coördinator orthopedie bij Mariasteen te Gits, nauw verbonden aan Dominiek Savio om nadien mee aan de wieg te staan van Orthotaal. 

In 2007 behaalde hij zijn erkenningsnummers en bouwde hij verder aan Orthotaal.

Al zijn kennis, ervaring en gedrevenheid lagen in 2009 aan de basis van Mobiel Kwestie. De jaren die volgden groeide het bedrijf uit tot een echte West-Vlaamse KMO, een familiebedrijf waarbij dienstbaarheid, persoonlijke aanpak en sterke service nog steeds de belangrijkste kenmerken zijn. 

 
...

Ons team

IMG_2162

Marc De Muynck

Zaakvoerder/ verstrekker

Andries De Muynck

Asprirant verstrekker/ technische dienst
medezaakvoerder

Maaike Mekeirel

Aspirant verstrekker/ administratie

Nancy De Meyer

Verantwoordelijke regio Oost-Vlaanderen

IMG_4733

Peter Coppens

Verantwoordelijke regio Oostkust

Hannelore De Muynck

Administratie

Frederik Marteel

Frederik Marteel

Logistiek beheer

...