Rolstoelen hulpmiddelen invaliden mobielkwestie

Specialist in jouw mobiliteit

Mobiel Kwestie biedt medische en orthopedische hulpmiddelen op maat.
Onze missie? Jouw mobiliteit verbeteren, zodat je in alle vrijheid van het leven geniet.
Van kleine hulpmiddeltjes tot complete elektrische systemen.

Kinesist met liefde voor techniek

Wie zelf ‘in het veld’ heeft gewerkt, weet wat er leeft bij de patiënten. Dat zaakvoerder Marc De Muynck kinesist is, vormt dan ook een solide basis voor Mobiel Kwestie. Bijna 20 jaar begeleidde hij in zijn kinepraktijk in Diksmuide patiënten tijdens hun revalidatie.

Zijn specialisatie in het behandelen van kinderen met hersenverlamming liet Marc ondertussen de wereld van de hulpmiddelen ontdekken. Een unieke combinatie van praktijkervaringen.

Maatwerk voor optimale resultaten

Of het nu gaat om een rollator of een elektrische rolstoel: enkel door je mobiliteitshulp aan te passen op jouw maat, geniet je van maximale bewegingsvrijheid. Elke aanvraag wordt daarom persoonlijk opgevolgd. Met kennis van zaken bovendien.

In 2002 ruilde Marc zijn kinepraktijk voor een job bij Albatros, producent van orthopedisch maatwerk. Later bouwde hij de orthopedie-afdeling van Mariasteen uit tot een zelfstandige vennootschap: Orthotaal. De erkenning tot bandagist-rolstoelverstrekker volgde snel.

Een persoonlijk verhaal

Al zijn ervaring bundelde Marc in 2015 in Mobiel Kwestie. Met zijn eigen speciaalzaak helpt hij vanuit West-Vlaanderen zijn klanten rechtstreeks. Een persoonlijke aanpak, gespecialiseerde kennis en een sterke service zijn de stevige fundamenten.

Tijdens een huisbezoek breng je samen met Marc je noden in kaart. Hij stelt de beste oplossing voor jouw mobiliteit samen en brengt ze naar je toe. Ook voor reparaties, administratieve afhandeling en de opvolging van je dossier zit je bij Mobiel Kwestie goed. Daar kan je op aan. Waar wacht je nog op?